U saradnji sa Institutom za bezbednost i preventivni inženjering d.o.o. Novi Sad izrađen niz projekata za više klijenata

EURO GREEN ima dugu i uspešnu saradnju sa Institutom za bezbednost i preventivni inženjering d.o.o. Novi Sad. Saradnja se ogleda u kontinuiranoj izradi raznih projekata u skladu sa potrebama klijenata i zakonskim odredbama u smislu pravnih lica koja te projekte mogu da izrade.

EURO GREEN je zajednički sa Institutom za bezbednost i preventivni inženjering d.o.o. Novi Sad u periodu od januara do novembra 2023. godine izradio niz projekata iz oblasti zaštite životne sredine. Za klijenta GEBI d.o.o. Čantavir je izrađen Zahtev za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu. Za firmu STANDARD GAS d.o.o. je izrađena Procena rizika od katastrofa, kao i Plan zaštite i spasavanja. U skladu sa potrebama poslovanja klijenta AGROGLOBE d.o.o. pružena je usluga izrade Politike prevencije udesa, dok su za LIDL sačinjeni Planovi zaštite od udesa. Za kompaniju PSG Banatski Dvor je izrađena Procena rizika od katastrofa.

.

Naše ostale usluge

Upoznajte se detaljnije sa našim kompletnim
asortimanom usluga.

Kontaktirajte nas

Ukoliko vam je potreban sličan projekat ili neka od naših usluga, pozovite nas.

Naši zadovoljni klijenti