MARTINI GRADNJA d.o.o. Inđija – izrađena Studija o proceni uticaja na životnu sredinu za betonsku bazu

MARTINI GRADNJA d.o.o. Inđija je deo italijanske grupacije Martini Holding S.p.A. i prisutna je na tržištu Srbije od 2009. godine. U 2020. godini Martini Gradnja menja poslovno ime u MG Precast d.o.o. Inđija. MG Precast nudi tehnički razvijena rešenja visokog kvaliteta, i u isto vreme vrednuje estetsko-formalni aspekt, stvarajući tako idealnu ravnotežu između arhitekture i građevine. Kompanija MG Precast se bavi projektovanjem i izgradnjom poslovnih kompleksa, stambenih i proizvodnih objekata po sistemu ‘ključ u ruke’. Osim toga MG Precast nudi prefabrikovane betonske konstrukcije različitih dimenzija i profila. Poslovni procesi firme MG Precast su uspostavljeni na način da ostvaruju visok nivo usmerenosti na očuvanje životne sredine uz ostvarivanje ekonomskog razvoja.

EURO GREEN je, za potrebe širenja poslovanja firme MARTINI GRADNJA d.o.o. Inđija i izgradnje novih objekata, izradio Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu za betonsku bazu MARTINI GRADNJA u Inđiji.

Pored fabrike za izradu betonskih elemenata na lokaciji u Inđiji, u postupku izgradnje je i fabrika za proizvodnju betona, koja obezbeđuje sirovinu za pomenuti projekat firme MARTINI GRADNJA d.o.o. Inđija.

Naše ostale usluge

Upoznajte se detaljnije sa našim kompletnim
asortimanom usluga.

Kontaktirajte nas

Ukoliko vam je potreban sličan projekat ili neka od naših usluga, pozovite nas.

Naši zadovoljni klijenti