Još jedan projekat izrađen u saradnji sa Institutom za bezbednost i preventivni inženjering

Euro Green je u saradnji sa Institutom za bezbednost i preventivni inženjering izradio projekat za kompaniju SUNOKO d.o.o. Novi Sad.

Projekat se odnosi na Politiku prevencije udesa za SEVESO postrojenja: Proizvodni centar Pećinci, Proizvodni centar Kovačica, proizvodni centar Vrbas (šećerane), i izrađen je u septembru 2019.

EURO GREEN, usluge SEVESO postrojenja

SEVESEO postrojenje je definisano kao postrojenje u kojem se obavljaju aktivnosti u kojima je prisutna i može biti prisutna opasna materija u jednakim ili većim količinama od propisanih. To su velika Industrijska postrojenja, koja imaju značajan udeo u zagađivanju životne sredine, te su predmet brojnih zakonskih regulativa, kako međunarodnih, tako i domaćih.

Naš Zakon o zaštiti životne sredine je orjentisan na primenu različitih mera u odnosu na izvore emisija zagađujućih supstanci poreklom iz industrije, naročito kada su u pitanju upravljanje opasnim hemikalijama i bezbednost industrijskih postrojenja. Međunarodni standardi koji regulišu ovu oblast u cilju sprečavanja i kontrole industrijskih zagađenja i upravljanja rizikom su „SEVESO“ Direktive: I, II, III.

Naše ostale usluge

Upoznajte se detaljnije sa našim kompletnim
asortimanom usluga.

Kontaktirajte nas

Ukoliko vam je potreban sličan projekat ili neka od naših usluga, pozovite nas.

Naši zadovoljni klijenti