Izrađena politika prevencije udesa za SEVESO postrojenje HIBRID d.o.o. Beograd za skladište amonijum nitratnog đubriva u Bogojevu

Hibrid d.o.o. Beograd je kompanija osnovana 1953. godine kao Udruženje za unapređenje proizvodnje kukuruza i ostalih ratarskih kultura cele bivše Jugoslavije. Unapređujući proizvodne i tehnološke procese vezane za proizvodnju semena hibridnog kukuruza, danas se plasman ove firme ostvaruje i u zemlji i inostranstvu. Od velikog uticaja na kvalitet proizvoda je jedinstveno podneblje, zemljište i reljef zapadne Srbije. U želji da se najbolje iz prirode ovoga kraja odgovarajuće sačuva, HIBRID je, u središtu regiona sa najvećom i najkvalitetnijim proizvodnjom, u Gornjoj Dobrinji i Makovištu, izgradio dve hladnjače za brzo i duboko zamrzavanje skladišnog kapaciteta 2500 tona. Tomom svih procesa rada, skladištenja i prodaje kompanija poštuje sve standarde koji se odnose na zaštitu životne sredine Kod faze proizvodnje poseban aspekt je na samom procesu proizvodnje i odlaganju štetnih materija, dok je u okviru usluga (pretovar i istovari robe, skladištenje i čuvanje robe, iznajmljivanje skladišnog prostora, kao i pakovanje mineralnog đubriva) posebno mesto na načinu mineralnim đubrivom, kao proizvodom visokog rizika na životnu sredinu i ekološki svet. Prevencija udesa je jedna od aktivnosti, koja je u oblasti proizvodnje, skladištenja i distribucije mineralnih đubriva (uz postojanje rizika od prisustva opasnih materija u jednakim ili većim količinama od propisanih), od velikog značaja za zaštiti životne sredine.

EURO GREEN, između ostalih usluga iz sfere ekologije, nudi i uslugu zaštite životne sredine kod SEVESO postrojenja. U skladu sa propisima, koji regulišu ovu oblast, firma izrađuje: Izveštaj o bezbednosti, Plan zaštite od udesa, Politiku prevencije udesa i svu ostala dokumenta u smislu ažuriranja, dopune i obnavljanja postojećih (poštujući rokove i vrste dokumenata predviđene zakonom). Za klijenta Hibrid d.o.o. Beograd izrađena politika prevencije udesa za SEVESO postrojenje HIBRID d.o.o. Beograd za skladište amonijum nitratnog đubriva u Bogojevu.

Naše ostale usluge

Upoznajte se detaljnije sa našim kompletnim
asortimanom usluga.

Kontaktirajte nas

Ukoliko vam je potreban sličan projekat ili neka od naših usluga, pozovite nas.

Naši zadovoljni klijenti